Web Toolbar by Wibiya
28/04/2014 – 16:39 | Kommentit poissa käytöstä

adasdsdasdasda asdasdasd asdasdsa dasd asdsd asd

Lue koko artikkeli »
Uutisia

Vuokramökit

Vinkkejä

Videot

Urheilu

Etusivu » Uutisia

Lappia ja Koillismaata markkinoidaan miljoonilla

Julkaisija on 22/10/2011 – 12:10Ei kommentoitu

Lapin ja Koillismaan matkailuimagoa tuetaan lähes kuudella miljoonalla eurolla. Mainonta suunnataan tarkkaan valituille markkina-alueille. Matkailun imagomarkkinointikampanjan takana ovat Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan liitto, Lapin ja Koillismaan matkailualueet, Matkailun edistämiskeskus ja Finavia. Lapland – North of Finland -hanke kestää lähes kolmen vuoden ajan.

Markkinointi suunnataan keskitetysti suoraan kuluttajille tietyillä markkina-alueilla.
Talven päämarkkinoita ovat Iso-Britannia, Alankomaat ja Venäjä sekä nousevina markkinoina Japani ja Ranska. Kesän kohdemarkkinat ovat Saksa ja Alankomaat sekä nousevina markkinoina Italia ja Sveitsi.

- Meidän tulee hurmata potentiaaliset asiakkaat. Tärkeintä on tietysti se, että hurmiossa asiakas löytää tuotteen, varaa matkan ja saapuu kohteeseen. Sitten olemme onnistuneet, sanoo markkinointijohtaja Hanna-Mari Talvensaari.

Miljoonarahoitus
Hankkeen budjetti on yhteensä 5,8 miljoonaa euroa. Rahoituksesta 70% on Euroopan aluekehitysrahasto -ohjelman tukea ja 30% muuta julkista rahoitusta. Esimerkiksi Matkailun edistämiskeskus panostaa hankkeeseen 900 000 euroa kolmen vuoden aikana.

Lapin kuntien osuudet ovat yhteensä 525 000 euroa ja Koillismaan kuntien osuudet yhteensä 300 000 euroa.

YLE Lappi

Kuva: Rukanelio.fi

——————————-

Vinkki!

Suomen Lomapalvelu lahjoittaa hyväntekeväisyyteen upean Elämysloman. Tämä paketti sisältää viikon majoituksen Rukalla luksus loma-asunnossa, koskenlaskuseikkailun, kesäkelkkaradalla laskua, kylpylässä loikoilua.. Kaikki nämä neljälle hengelle luonnon omassa huvipuistossa Kuusamossa.

Lahjoita ääni -hyväntekeväisyyskampanjassa saavat Suomen Lomapalvelun Facebook fanit päättää kenelle lahjoitettava Elämysloma luovutetaan.

Auta lahjoituksessa! >> Lahjoita oma äänesi muutamalla hiiren klikkauksella.

Kommentoi!

Kommentoi tähän alle tai kommentoi omalla blogisivustollasi. Voit myös tilata nämä kommentit RSS:n kautta.

Ole ystävällinen, pysy aiheessa. Ei spammia.

Voit käyttää seuraavia tageja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tämä blogi tukee Gravatareja. Jos haluat oman gravatarin, rekisteröidy tästä Gravatar.