Levi

Varaa nyt parhaat ensilumen matkat Levin hangille. Hieman yli tunnin lennon päässä sinua odottaa upeat ladut. Esim. 9.-12.12.2011 Levi 3 vrk alk. 278€/hlö. Hinta sisältää Helsinki-Kittilä-Helsinki lennot ja majoituksen. Nyt suorat lennot Kittilään myös Tampereelta, Turusta ja Seinäjoelta!

Osta matka Online TravelShopista! Maksa suoraan varauksen yhteydessä netissä nettipankissa tai luottokortilla. Saat varausvahvistuksen ja sähköiset liput sähköpostiisi.

Hae vuokramökki »
Ruka-Kuusamo
| Levi | Ylläs | Luosto | Pyhä | Saariselkä | Vuokatti | kaikki kohteet

FIS Alpine Ski World Cup Levi 2010 from World Cup Levi.


Levi on kansainvälinen hiihtokeskus – moderni lapinkylä. Lapin eksotiikka näyttäytyy Levillä niin tunturin luonnossa kuin palveluvalikoimassa mm. korkeatasoisen viihdetarjonnan muodossa.

Levi sijaitsee Tunturi-Lapissa, Kittilän kunnassa , noin 170 km napapiiriltä pohjoiseen. Levitunturin huippu on 531 metriä merenpinnan yläpuolella. Vilkas tunturikylä keskellä puhdasta ja villiä luontoa on oikeastaan pieni lomakaupunki, joka tarjoaa kattavat ja laadukkaat palvelut matkailijalle.

Kun pysyvä ensilumi saapuu, vietetään Levin korkeatasoisilla rinteillä kauden avajaisia ja alppihiihdon maailmancupin pujottelun avauskilpailua. Nämä tapahtumat aloittavat pitkän hiihto- ja laskettelukauden. Levillä lasketteluun tarkoitettuja rinteitä on 44, joista viisitoista on valaistuja. Lapsille tarkoitettuja rinteitä on 10. Käytössä on 27 hissiä ja 2 gondoli-hissiä. Pisimmän rinteen pituus on huikeat 2 500 metriä.

Maastohiihtoa varten on 230 km hyvin huollettuja latuja ja latukahvilat tarjoavat virkistystä hiihtäjälle matkan aikana. Kaikki ladut sopivat sekä perinteiseen että luisteluhiihtoon. Levillä hiihdetään vielä vappunakin!
Ohjelmapalveluista tarjolla on mm. hyvän olon lomia kylpylän ja saunomisen merkeissä, moottorikelkkailua ja koiravaljakkoajelua.

Kaikki matkat Online TravelShopista

Vastaa