Mikkeli

Mikkelin seutu on suosittu mökkilomailun kohde, josta jokainen löytää mieleisensä vaihtoehdon – oman piilopirtin kauniin erämaajärven rannalta tai hulppean huvilan, jossa viettää mukavia kesäjuhlia isommallakin porukalla. Parasta seudussa on sen monipuolisuus niin maisemien kuin vuokramökkienkin suhteen. Loman vietto järven rannalla antaa oivan mahdollisuuden nauttia luonnon rauhallisuudesta, uimisesta, kalastuksesta tai vain laiturilla loikoilusta. Mikkelin seutuun kätkeytyy loma, joka tuntuu lomalta!

Mikkelin seutu käsittää Mikkelin kaupungin lisäksi seudun 7 kuntaa – Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala ja Ristiina.

Lomanvietto Saimaan rannalla onnistuu parhaiten Mikkelissä, Puumalassa, Ristiinassa ja Juvalla.

Puulan ja Kyyveden erämaajärven tunnelmista pääset nauttimaan Hirvensalmella, Kangasniemellä sekä Mikkelissä. Lyhyttä ajomatkaa suosivat, voivat nauttia sisäjärvien rauhallisuudesta Mäntyharjussa ja Pertunmaalla – pääkaupunkiseudulta ajomatkaa on vain pari tuntia!

Varaa matkat Suomen Lomapalvelun Online TravelShopista (Paketit)

Maksa suoraan varauksen yhteydessä netissä nettipankissa tai luottokortilla. Saat varausvahvistuksen ja sähköiset liput ja voucherit sähköposti.

Vastaa