Olos-Pallas-Hetta & Kilpisjärvi

Olos: Aktiivista lomaa rauhallisessa ympäristössä! Olostunturi on Tunturi-Lapin pienin mutta varmasti kodikkain laskettelukeskus. Muoniossa sijaitseva Olos tarjoaa matkailijalle hyvin hoidettuja rinteitä, huippuluokan maastoladut ja -reitit sekä tunturien parhaat majoitusvaihtoehdot.’

Pallas: Tervetuloa Tunturi-Lapin katolle! Pallaksen luonnonlumirinteet tarjoavat nautittavia laskuja niin hoidetuissa kuin off-rinteissäkin. Pallaksen tuntureita pidetään Suomen parhaimpina vapaa-laskutuntureina. Aloittelevalle laskijallekin rinteet tarjoavat miellyttävän paikan harjoittaa osaamistaan. Pallastunturin hotelli voi rehellisesti sanoa olevansa tunturihotelli, sillä se sijaitsee puurajan yläpuolella ja suoraan ovelta pääsee tunturiladuille.

Hetta: Hetassa voi aistia saamelaista kulttuuria. Vierailu tässä rauhallisessa pienessä kylässä Ounasjärven rannalla takaa rentouttavan loman tai kokousmatkan. Alueen upeat hiihto- ja vaellusreitit tarjoavat henkeäsalpaavia elämyksiä kaikille kävijöille.

Kilpisjärvi: Kilpisjärven hiihtokausi on Suomen pisin, siellä voit hiihtää lokakuusta juhannukselle. Kun vielä maisemat hellivät hiihtäjää, on luonnollista että Kilpisjärvi on himohiihtäjän onnela.

Vastaa