Oulujärvi-Paltamo

Paltamon kylä, joka sijaitsee Ouljärven, suuren Kiehimäjoen ja suuren vaaran halauksessa, tarjoaa vierailijoilleen mahtavat kainuulaiset maisemat ja harrastemahdollisuudet niin maalla kuin vesilläkin. Oulujärvi – Kainuun Meri – antaa mahdollisuuden monenlaiseen kalastukseen ja muuhun vesiurheiluun. Paltamon Metelinniemen golfkentän ympäristössä sijaitsevat myös upeat RTG Online TravelShopin kautta varattavat mökit ja lomahuoneistot, joista on lyhyt matka Oulujärvelle. Online -varauksen yhteydessä voit ostaa myös erikoishintaiset green feet.

Paltamon mökit ja lomahuoneistot sijaitsevat lähellä ympärivuotisia harrastemahdollisuuksia, Vuokatti ja Kajaania. Alueen laadukkaat majoitustilat ovat kesäisin varsinkin golfaajien ja talvisin hiihtäjien ja laskettelijoiden suosiossa.

Golfia yöttömässä yössä – Oulujärven rantoja myötäileva täysmittainen Paltamon golfkenttä on yksi Suomen kauneimpia. Moninaiset maastot antavat mahdollisuuden harrastaa Paltamossa ympäri vuoden. Golf-kausi kestää Paltamossa toukokuusta lokakuuhun. Koe elämyksellinen pelikierros yöttömän yön valossa!

Kalastusta Kainuun merellä – Oulujärven veneyrittäjien tarjoamilla retkillä saalis on lähes takuuvarma. Järven rantamilla on venelaskupaikkoja myös omilla veneillä liikkujille. Suuret vetouistelutapahtumat Oulujärvellä vetävät alueelle kalastajia ympäri Suomen.

Ratsastusta ympäri vuoden – Ratsastustallien palvelut tarjoavat niin kesä- kuin talvivaelluksia ja islanninhevosretkiä aloittelijoista kokeneille ratsastajille tasaisilla poluilla ja metsäreiteillä.

Vastaa