Rovaniemi-Ounasvaara

Rovaniemi on napapiirillä kahden joen, Kemi- ja Ounasjoen, yhtymäkohdassa sijaitseva eloisa kaupunki, missä on paljon tekemistä ympäri vuoden. Loma Rovaniemellä on monipuolinen yhdistelmä harrasteita, shoppailua, kulttuuria ja iltaelämää.

Keskellä Rovaniemeä kohoaa Ounasvaaran talviurheilukeskus, joka tarjoaa monimuotoista liikuntaa lappilaisessa luonnossa.

Joulupukin Pajakylä sijaitsee aivan kaupungin kyljessä ja onkin suosittu koko perheen tutustumiskohde. Rovaniemi on Joulupukin kotikaupunki ja hänet voit tavata Napapiirillä vuoden jokaisena päivänä. Tee kiehtova matka napapiirin pohjoispuolisten kansojen maailmaan palkitussa museo- ja tiedekeskuksessa, Arktikumissa. Se tarjoaa luontoa, historiaa ja kulttuureja modernilla tekniikalla esiteltynä.

Ohjelmatarjontaa löytyy Rovaniemeltä monipuolinen yhdistelmä vauhdikkaita safareita ja luontoseikkailuita. Pakkaskaamoksen aikaan voi ajaa moottorikelkalla lumisessa metsässä tai joen jäällä. Lue lisää Rovaniemestä.

Rovaniemeltä ei näkeminen ja kokeminen lopu!

Varaa matkat Suomen Lomapalvelun Online TravelShopista (Paketit)

Maksa suoraan varauksen yhteydessä netissä nettipankissa tai luottokortilla. Saat varausvahvistuksen ja sähköiset liput ja voucherit sähköposti.

Vastaa