Ruka-Kuusamo

Hae vuokramökki »
Ruka-Kuusamo
| Levi | Ylläs | Luosto | Pyhä | Saariselkä | Vuokatti | kaikki kohteet

Varaa nyt parhaat ensilumen matkat Levin hangille. Hieman yli tunnin lennon päässä sinua odottaa upeat ladut. Esim. 9.-12.12.2011 Kuusamo 3 vrk alk. 301€/hlö. Hinta sisältää Helsinki-Kuusamo-Helsinki lennot ja majoituksen. Nyt myös suorat lennot Kuusamoon Tampereelta!

Osta matka Online TravelShopista! Maksa suoraan varauksen yhteydessä netissä nettipankissa tai luottokortilla. Saat varausvahvistuksen ja sähköiset liput sähköpostiisi.


Ruka on Suomen suosituimpia hiihtokeskuksia ja Kuusamo Suomen matkailluimpia luontokaupunkeja. Rukan keskusaukiosta on tullut elämää sykkivä tunturikylän keskusta, jossa on kaikki oikean hiihtäjän tarvitsemat palvelut. Tunturia ympäröivä Kuusamon ainutlaatuinen luonto tarjoaa monta mahdollisuutta löytää sisältään pieni eräretkeilijä ja suuri luontoihminen. Ruka ja Kuusamo kutsuvat jokaisen nauttimaan, ympäri vuoden.

Ruka-Kuusamo Winter 2011 from Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistys.


Ohjelmapalveluyritykset tarjoavat monenlaista tekemistä moottorikelkkasafareista jääkiipeilyyn ja porotilavierailuun. Kylpylät, liikuntakeskukset, keilahallit ja kuntosalit ovat mukava vaihtoehto ulkolajeille. Rukatunturin ympäristössä, niin kuin itse tunturilla, löytyy harrastusmahdollisuuksia kesät talvet. Talvisin laskettelu ja lumilautailu tuovat tunturiin runsain mitoin vierailijoita, mutta uusia talvilajeja löytyy useita muitakin. Ladut metsämaastoissa ja avarilla järvenjäillä tuovat kaivattua vaihtelua murtomaahiihtäjille.

Rukalla on 26 valaistua rinnettä ja 20 hiihtohissiä. Pisin rinne on 1,3 km. Ruka on perinteisesti ollut Euroopan ensimmäisten hiihtokeskusten joukossa avaamassa uutta laskettelukautta.

Nyt myös suorat lennot Kuusamoon Tampereelta!

Kaikki matkat Online TravelShopista

Vastaa