Web Toolbar by Wibiya
28/04/2014 – 16:39 | Kommentit poissa käytöstä

adasdsdasdasda asdasdasd asdasdsa dasd asdsd asd

Lue koko artikkeli »
Uutisia

Vuokramökit

Vinkkejä

Videot

Urheilu

Etusivu » Uutisia

Rukalla nähty lumimiehen jälkiä

Julkaisija on 01/04/2013 – 09:23Ei kommentoitu

Saimme tiedon että Rukalla on nähty outoja jälkiä. Paikalliset epäilevät vahvasti että kyseessä on karvaisen villimiehen, Lumimiehen eli Jetin jalanjälkiä. Tämä olisi ensimmäistä kertaa kun näitä olisi tavattu Rukalla. ”Oliha ne jälejät isot, ei siinä ollut kahta sannaa etteivät ne olisi Lumimiehen” -kertoo Pertsa Törrönen, joka on vaeltanut paljon mm. Himalajalla. Lumimiehestä ei ole etsinnöistä huolimatta kuitenkaan saatu näköhavaintoja. Kuvassa luonnos mahdollisesta lumimiehestä.

”Näitä juttuja Lumimiehen jälistä tulee aina sillon tällön,” jatkaa Persta Törrönen. ”Joitakin outoja jalanjälkiä on tutkittu ja niitten on päätelty kuuluva joko tuntemattomalle kädelliselle tai tuntemattomalle karhulajille. Ne saattavat myös olla jonkun huijarin tätä tarkoitusta varten muotoilluista kengänpohjista. Himalajalta on löydetty myös ulostetta, jota ei ole pystytty analysoimaan. ”Nämä jälet on ehottomasti kuitenki Lumimiehen” vahvistaa Pertsa Törrönen, ja jatkaa suksien kanssa outojen jälkien seuraamista.

Kommentoi!

Kommentoi tähän alle tai kommentoi omalla blogisivustollasi. Voit myös tilata nämä kommentit RSS:n kautta.

Ole ystävällinen, pysy aiheessa. Ei spammia.

Voit käyttää seuraavia tageja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tämä blogi tukee Gravatareja. Jos haluat oman gravatarin, rekisteröidy tästä Gravatar.