Suomen kylpylät

Suomen kylpylöissä voi hemmotella itseään, viettää kahdekeskistä aikaa tai pitää riemulomaa perheen kesken. Ripaus hemmottelua keskellä arjen aherrusta tekee ihmeitä!

Holiday Club Caribia

Holiday Club Caribia sijaitsee lähellä Turun keskustaa. Kylpyläosastoon on pyritty luomaan karibialainen tunnelma, ja erilaisia altaita löytyy peräti kahdeksan. Käytössä on muiden muassa ulkoallas luolastoineen, nuorisoallas ja kaksi poreallasta. Lapsia riemastuttavat altaille haaksirikkoutunut merirosvolaiva, kolme liukumäkeä ja leikkiallas. Kunnostaan huolehtiville on tarjolla kuntoallas, ja avantouinnin ystäviä on muistettu lämpimällä ulkoaltaalla ja kylmällä avantoaltaalla.

Hoito-osaston listalta löytyy hierontoja, kasvo- ja vartalohoitoja, jalka- ja käsihoitoja, ihonpuhdistuksia ja aromihoitoja. Osastolla tarjotaan myös työhyvinvointipalveluita ja kuntoremontteja. Kylpylästä löytyy myös kuntosali ja ohjattuja liikuntaryhmiä aktiivisille.

Holiday Club Katinkulta

Vuokatissa sijaitseva Holiday Club Katinkulta on Pohjoismaiden monipuolisimpia kylpylöitä. Aktiivinen lomailija löytää tekemistä kylpemisestä ja kuntoilusta aina golfiin ja keilaukseen. Lähialuilta löytyy mahdollisuus muun muassa ratsastukseen, lasketteluun ja retkiluisteluun.

Kylpyläosaston puolella sijaitsee 20 erillistä allasta, joiden joukosta löytyy ulkoallas, 25-metrinen kuntoallas, lastenallas ja porealtaita. Lapsia ilahdutetaan vesiliukumäellä. Perinteisen suomalaisen saunan lisäksi saunaosastolla on kaksi höyrysaunaa ja löylyluola, ja löytyypä ulkoaltaan kupeesta myös aito savusauna! Asua voi joko hotellihuoneessa tai Nuasjärven rannalla sijaitsevassa loma-asunnossa.

Rantasipi Tropiclandia

Rantasipi Tropiclandia sijaitsee meren rannalla Vaskiluodon saarella parin kilometrin päässä Vaasan keskustasta. Isolta allasosastolta löytyy hierontapisteitä, porealtaita, liukumäki ja kesäisin ulkovesipuisto. Tropiclandia sopii hyvin lapsiperheille, sillä lähellä sijaitseva huvipuisto Wasalandia tuo mukavan lisän lasten kylpylälomaan. Tropiclandiaan voi tulla myös hemmottelemaan itseään, yksin tai kaksin. Hoito-osastolta ja liikuntamahdollisuuksista löytyy sekä miehille että naisille koettavaa koko lomaksi.

Rantasipi Eden

Nokialla sijaitseva Rantasipi Eden on hyvä vaihtoehto lapsiperheille. Lapsia ajatellen kylpylästä löytyvät leikkihuone, leikkipuisto, liukumäkiä sekä lasten kiipeilytelineitä. Aikuisia ei ole unohdettu, sillä hoitopaketeista löytyy rentouttavia hierontoja ja erilaisia hemmottelevia kasvo- ja vartalohoitoja. Aktiivisemmille löytyy ohjattua liikuntaa ja retkiä sekä ohjelmapalveluita.

Ikaalisten kylpylä

Ikaalisissa sijaitsevassa Ikaalisten Kylpylässä keskitytään Wellness-ajatteluun, joten se on jokaisen itsestään huolehtivan paratiisi. Kylpylään liittyy monipuolinen Wellness-maailma, josta löytyy mahdollisuuksia kuntoiluun ja ulkoiluun, monipuoliset hyvinvointipalvelut, herkkuruuat ja kaikenikäisiä kiehtovat tanssit. Kylpylään voi tulla yksin, kaksin tai perheen kanssa tai vaikka työporukassa. Valitut palat -julkaisun teettämässä Luotetuin tuotemerkki 2007 -tutkimuksessa Ikaalisten kylpylä oli Suomen luotetuin kylpylä.

Imatran kylpylä

Imatran kylpylässä on helppoa katkaista arki. Sinne voi lähteä viettämään lomaa, tai vaikka järjestää kokouksen: saatavilla on monia erilaisia vaihtoehtoja ja elämyksiä. Tarjolla on esimerkiksi useita majoitusvaihtoehtoja, lomasviittejä ja -asuntoja. Imatran kylpylästä löytyy Kylpylä Taikametsän lisäksi uusi ravintolamaailma, jonka viihderavintola Tähtitaivaan lavalla esiintyy suomalaisia artisteja viitenä iltana viikossa. Imatran kylpylässä voi kokea elämyksiä, joista nauttii karjalaiseen tapaan, täysin rinnoin.

Kylpylähotelli Vesileppis

Leppävirralla, Järvi-suomen sydämessä, sijaitseva Kylpylähotelli Vesileppis tarjoaa monipuolisen palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat syksyllä 2004 laajentunut hotelli ja ravintolamaailma, kokoustilat, kylpyläosasto, kuntosali, jäähalli sekä maailman ensimmäinen maanalainen hiihto- ja monitoimiareena Kymppi Areena. Kylpemisen lisäksi kylpylässä voi nauttia paikan tarjoamista hyvän olon hoidoista ja kosmetologipalveluista sekä Fysioleppiksen fysioterapiapalveluista.

Naantalin kylpylä

Naantalin kylpylä sijaitsee luonnonkauniissa Naantalissa Turun saaristossa. Idyllinen miljöö on täydellinen kehys kylpylälle. Hemmotteleva kylpyläosasto sopii kaikenikäisille, ja jokaiselle löytyy jotakin. Hoito-osastolta löytyy hierontoja, meikkauksia, jalkahoitoja, hoitopaketteja ja muuta yhtä nautinnollista. Kylpylässä järjestetään ohjattua liikuntaa, muun muassa rytmikästä bailatinoa. Lapsetkin ovat tervetulleita kylpylään, josta kannattaa poiketa lähellä sijaitsevassa Muumimaailmassa. Katso lisätietoja Naantalin kylpylän sivuilta.

Rantapallo.fi

Kuva: Ikaalisten kylpylä

Sharing is caring!
» Lisää juttu sivulle » Lähetä meille juttu »