Web Toolbar by Wibiya
28/04/2014 – 16:39 | Kommentit poissa käytöstä

adasdsdasdasda asdasdasd asdasdsa dasd asdsd asd

Lue koko artikkeli »
Uutisia

Vuokramökit

Vinkkejä

Videot

Urheilu

Etusivu » Uutisia

Turku on kotimaanmatkailun huippukohde 2011

Julkaisija on 31/10/2011 – 19:44Ei kommentoitu

Vinkki! Hae vuokramökki »
Ruka-Kuusamo
| Levi | Ylläs | Luosto | Pyhä | Saariselkä | Vuokatti | kaikki kohteet

Suomen Matkailijayhdistys ry on valinnut Turun vuoden 2011 kotimaanmatkailun huippukohteeksti. Palkinto myönnettiin Turun kaupungintalolla keskiviikkona 26.10.2011.

Suomen Matkailijayhdistyksen myöntämän palkinnon perusteluissa todettiin, että Turussa on tehty pitkäjänteistä työtä matkailun kehittämiseksi ja se myös näkyy kasvaneissa matkailijamäärissä. Vuosi 2011 on ollut Turussa erityinen Euroopan kulttuuripääkaupunki -tittelin vuoksi. Turku 2011 -säätiön organisoima ohjelma on tarjonnut runsaasti matkailijoita houkuttelevia tapahtumia, näyttelyitä ja esityksiä. Turku on saanut tänä vuonna myös paljon kansainvälistä huomiota.

Olette tehneet esimerkillistä työtä Turun matkailun hyväksi, totesi Pertti Paasio kunniakirjat ojentaessaan. Palkinnon vastaanottivat matkailujohtaja Anne-Marget Niemi Turku Touringista ja ohjelmajohtaja Suvi Innilä Turku 2011 -säätiöstä.

Suomen Matkailijayhdistys tukee kotimaanmatkailua

Kotimaanmatkailun merkitys Suomen edun kannalta tulee jatkuvasti korostumaan. Tulevaisuudessa on entistä tärkeämpää panostaa määrätietoisesti kotimaanmatkailun kehittämiseen, sillä Suomen matkailuun kulutettava rahamäärä ja matkailun työllistävä vaikutus ovat huomattavia.

Matkailijoiden tahto matkustaa Suomessa on kotimaanmatkailun kehityksen kannalta avainasemassa. Valtiovallan strategiat kotimaanmatkailun kehittämiseksi ja elinkeinopoliittiset ratkaisut tukevat ja edesauttavat kehitystä positiiviseen suuntaan. Tätä taustaa vastaan Suomessa tarvitaan myös vastuullista matkailijoiden edun huomioivaa kansalaistoimintaa ja edunvalvontaa monissa eri muodoissa.

SMYn toiminnan painopistealueita ovat kotimaanmatkailun aatteellisen toiminnan edistäminen, matkailijoiden edunvalvonta, kotimaanmatkailun edistäminen ja jäsentoiminta.

Kommentoi!

Kommentoi tähän alle tai kommentoi omalla blogisivustollasi. Voit myös tilata nämä kommentit RSS:n kautta.

Ole ystävällinen, pysy aiheessa. Ei spammia.

Voit käyttää seuraavia tageja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tämä blogi tukee Gravatareja. Jos haluat oman gravatarin, rekisteröidy tästä Gravatar.